VnexTR: Bilişim Forumu

Tam Versiyon: Youtube gibi ortamlarda nasıl sevilirsiniz?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Merhaba dostlar bugün sizlere youtube gibi ortamlarda nasıl sevilirsiniz abone kasarsınız like alırsınız onu anlatacağım İyi dinleyiniz;

Bu tür videolar çekerseniz hemen gelişirsiniz sevilirsiniz;

Eğlenceli yaratıcı videolar,
İnsanların çözemediği sorunlar,

Bunun gibi videoları çekerseniz sevilirsiniz

Kessinlikle sizin videonuza gelen her yorumu cevaplayın

Biraz saçma oldu ama inşallah dediklerimi yapan birileri olur Kahkaha At
Bunun 10 katını yapıp tanınmayan çok iyi youtuberler tanıyorum youtube'da ünlü olmak için ya güzel bir içerik bulman lazım yada enes batur gibi full clickbait yapman lazım.
(27-09-2018, Saat: 14:27)CreewDreen Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bunun 10 katını yapıp tanınmayan çok iyi youtuberler tanıyorum youtube'da ünlü olmak için ya güzel bir içerik bulman lazım yada enes batur gibi full clickbait yapman lazım.

İlk başta clickbait yaparsan sevilmessin yorumlar full küfür Kahkaha At
(27-09-2018, Saat: 14:28)MustafaBaskan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(27-09-2018, Saat: 14:27)CreewDreen Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bunun 10 katını yapıp tanınmayan çok iyi youtuberler tanıyorum youtube'da ünlü olmak için ya güzel bir içerik bulman lazım yada enes batur gibi full clickbait yapman lazım.

İlk başta clickbait yaparsan sevilmessin yorumlar full küfür Kahkaha At

İnsan zamanla alışıyo küfürlere orası kolay zor olan yanı gerçekten tutarmı, clickbait yapan çoğu insan hala tutturamıyo Kahkaha At
(27-09-2018, Saat: 14:31)CreewDreen Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(27-09-2018, Saat: 14:28)MustafaBaskan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]İlk başta clickbait yaparsan sevilmessin yorumlar full küfür Kahkaha At

İnsan zamanla alışıyo küfürlere orası kolay zor olan yanı gerçekten tutarmı, clickbait yapan çoğu insan hala tutturamıyo Kahkaha At

Bir oyun kanalı veya vlog kanalı olsaydım emin ol değişik şeyler yapardım sosyal deneyler vs. vs.
Yararlı bir bilgi.
Clickbait şart Gülümse
Güzel Paylaşim.
Güzel yararlı Gülümse