VnexTR: Bilişim Forumu

Tam Versiyon: Android Ekran Görüntüsü İçin Ücretsiz Uygulamalar
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Lightshot Android Ekran Görüntüsü UygulamasıLightshot Android Ekran Görüntüsü UygulamasıWindows işletim sisteminin yanı sıra Mac işletim sistemini de destekleyen masaüstü ekran görüntüsü (screen recorder) programı olup tamamıyla ücretsizdir. Bu ekran görüntüsü yakalama uygulaması dünya genelinde bir milyonun üzerindeki kullanıcısıyla en çok tercih edilen uygulama özelliğiyle gerçekten de öne çıkmaktadır.Ekran görüntüsü yakalama programı Lightshot Android kullanıcılar için de geliştirilmiştir. Kısmi olarak ekran görüntüsü yakalama mümkün olduğu gibi tam ekran görüntüsü alarak da ekran görüntüsünü kaydetme ya da diğer kişilere gönderme imkanı sunmaktadır.

Tamamen Ücretsiz Ekran Görüntüsü Programı Screen Recorder

Android işletim sistemine sahip cihazlar için ekran görüntüsü programı arasında yine bir başka uygulama olarak Screen Recorder programı ikinci sırada yer alan program olarak karşımıza çıkmaktadır. Tamamen ücretsiz screen saver uygulaması Android işletim sistemi kullanıcıları için geliştirilmiştir. Uygulama tamamıyla ücretsiz olmasının yanında bir diğer yönüyle en çok tercih edilen yazılım olmayı da sürdürmektedir.

Android Ekran Görüntüsü Programı Olarak Super Screen Recorder

Ekran görüntüsü programı jpeg formatının yanı sıra png görüntü formatında görüntülerin kayıt edilmesine imkan tanıyor. Uygulama tamamen ücretsiz olduğundan Android işletim sistemi kullanıcısının rahatça kullanabilecekleri yazılım özelliği taşımaktadır. Reklam içermemesi ve süre kısıtlaması olmadan video yakalama özelliğine sahip olması en öne çıkan avantajları arasında gelmektedir. Bütünüyle ücretsiz olmasının yanı sıra oldukça fonksiyonel kullanıma imkan tanıyan bu program ekran görüntüsü almak isteyen kullanıcıların imdadına yetişmektedir. Sadece fotoğraf ya da resim değil video görüntüleri de yakalamaya imkan tanımasıyla gerçekten de en çok tercih edilen ekran görüntüsü yakalama uygulamaları arasındaki yerini korumayı sürdürüyor.