VnexTR: Bilişim Forumu

Tam Versiyon: Bonus Box v2 [Kutu Plugini]
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
İsmi : Bonus Box V2 
Yapımcısı : MegastorM
Açıklama : T yada CT den birisi öldüğünde yere kutu düşmektedir.İçinden neler çıktığıda aşşağıda belirtmiş bulunmaktayım.Kutuyu daha önce serverimde kullandım güzel dir.Yapımcısı ben değilim fakat Rusca idi bende türkçeye çevirip içinden çıkanlari ekledim 1 2 tanesinide eklettim.Her hangi bir mod sınırlaması yoktur.Pro,BB,Biohazard vs vs kullanabilirsiniz.

İçinden Çıkanlar

1-10 Sny Noclip
2-Pompali[m3]
3-Kirmizi Glow
4-Para
5-Hp
6-Mp5

KurulumKOD: TÜMÜNÜ SEÇ

Kod:
rar içinden çıkan dosyaları panelde .mdl models , waw sound , spr de spritese atınız..mxx i ana sayfada bulunan Plugın Eklenti yukle kısmından yukleyıp en son plugins ini nın en altına pluginsismi.amxx şekdlinde yazınız

Fotoraf[Resim: file.php?id=3577]Bonus_Box.png (1.44 MiB) 535 kere görüntülendi
Not
Her hangi bir hata olur ise gönderi altında paylşabilirsiniz.Fakat yuklemeden once panelde denedım hata vermedı.2 ay gibi bir sürede kullanmışımdır.Bir Teşekkürü hor görmeyin [Resim: icon_e_biggrin.gif]

Konu sahibinin üzerine ekteki paketin içine sadece ct den düşebilen kutu pluginide eklenmiştir.DOSYA EKLERİBonusBox_Core1.8.3.rarbonusboxcore 1.8.3(223.84 KiB) 13 kere indirildiBonusBox.rar
teşekkürler
eyvallah Gülümse
Teşekkürler : )
Teşekkürler
Teşekkürler
Swme Yüklicem