VnexTR: Bilişim Forumu

Tam Versiyon: Bilgisayar
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaşlar Elimde rtx 2080 var 1080 le değiştirip farklı şeyler almayı düşünüyorum uygunmu sizce ?
yerinde olsam dediğin gibi yapardım 1080 de fazla iyi bir ekran kartı
Herkesin fikri farklıdır tabii ama bana 2080 gereksiz geliyor, ihtiyacını 1080 kesinlikle karşılar diye düşünüyorum.
RTX2080 i bir Cumhurbaşkanı oğlu değilsen bir daha alma imkanın olmayabilir kıyma o ekran kartına
Kanka ben şahsen 1070ti kullanıyorum ve gayet iyi 1080ti muhteşem bir parça öneririm.
2080 Gereksiz Abartılan Bir Ekran Kartı 1080 Gayet Güzel Bir Ekran Kartı Ama Ben Fps Almak istiyorum Daha iyi Grafik Almak istiyorum Dersen 2080 Kullan ama Dediğin Gibi Farklı şeyler yapmak daha iyi Ben 1080 Taraftarıyım Yine de senin kararın İyi forumlar Parmak At
Kardeşimin bilgisayarını kullanıyorum 1 aydır pek anlamıyorum ama sanırım ekran kartı 1080 çoğu oyunu gayet iyi oynuyoruz
Bence Sistem Bilgilerinide Yazman Güzel Olurdu Daha İyi Yardımcı Olurdum Şimdi Soğutma İşlemi Sistemide Değişmesi Gerekebilir Yada Kasanın Mekanizması Farklılık Gösterebilir
Sorunuz çözüme kavuştuğundan dolayı Sonlanmış Sorular kategorisine taşınmıştır.