VnexTR: Bilişim Forumu

Tam Versiyon: Hazır HLDS Test Sunucusu Windows Steam/Non-Steam [ReHLDS 3.6.0.672 | ReGameDLL 5.9.0.
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Daha evvelden paylaşılan 1.8.3 dosyalarının Non-Steam olanlara da uyumlu olan dosyalarıdır. Ek olarak 9 Temmuz 2019 tarihine kadarki en güncel reHLDS, ReGameDLL, ReAPI dosyaları vardır, bununla birlikte AmxModx sürümü 1.9.0'dır.

İndirdiğiniz dosyayı rar dosyasından çıkarttıktan sonra "HLDS Çalıştır" dosyası ile test sunucusunu aktif edebilirsiniz. HLDS açıldıktan sonra sunucu, LAN sunucular arasında gözükecek. 

ÖRNEK VİDEO

ReHLDS (Reverse-engineered) Orjinal HLDS ile derlenmiş modifiye edilmiş bir sistemdir. Tamamen optimize edilmiş CPU, RAM Harcama limiti düşürülmüş. Ayrıca Bunun Üzerine Sadece ReHLDS Üzerinde Çalışan Modüller Üretip Counter-Strike 1.6 ya imza atmışlardır. 

ReHLDS ver. 3.6.0.672
ReGameDLL ver. 5.9.0.362
Metamod-r ver. 1.3.0.128
AmxModX 1.9.0 ver. 5234
ReAPI ver. 5.9.0.171
İndirme Linki :

Hide Post
thanks
Ben bu serverda arkadaşlarıma ip adresi verip oynamak istiyorum bu mümkün müdür?
(27-06-2020, Saat: 19:15)utqkya Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ben bu serverda arkadaşlarıma ip adresi verip oynamak istiyorum bu mümkün müdür?

Ben Onu Denemedim Ama Denerseniz Diğer Bakıcak Arkadaşlar İçin İyi Bilgi Olur.