VnexTR: Bilişim Forumu

Tam Versiyon: Sorunsuz AssistKill Eklentisi %100 Çalışıyor
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sürekli nick sorgulama ve adminlerin yetkilerinin gitmesi gibi olaylar bu eklentide yok.
[Resim: l5M1S8.jpg]
Eklentinin çalışma mantığı; eğer sen birisinden asist alırsan sağ üst köşede Öldüren+AsistiAlan yazabilmesi için öldüren kişinin nickini değiştirip, çok kısa bir süre içerisinde de geri değiştirmesi.

Eklentinin içine sorunsuz çalışabilmesi için Dead Name Change eklentisini gömdüm. Bunu yapmamın sebebi eğer sen birini öldürdüğün adamdan asist verirsen ve hemen ardından ölürsen nickin bugta kalıyordu. Normalde nickinin değişmesi bir sonraki rounda aksıyordu buda sürekli nick kontrol yapmasına sebep olup serverda kasma yapıyordu. Bende Dead Name Change eklentisini gömerek bu mevzuyu ortadan kaldırdım.

Dead Name Change adındanda anlaşılabileceği gibi ölü oyuncuların nick değiştirmesini sağlayan eklentidir. Yani siz bu sorunsuz KillAsist eklentisini yüklediğinizde aynı zamanda Dead Name Change eklentisinide yüklemiş oluyorsunuz.
Cvar Komutları; 
  • amx_killassist_enabled "1" - eklentiyi aç/kapat.
  • amx_killassist_mindamage "50" - Asisti alabilmek için oyuncuya vurulması gerekilen minimum hasar.
  • amx_killassist_givefrags "1" - Asisti alana +1 skor vermeyi aç/kapat.
  • amx_killassist_givemoney "300" - Asisti alana verilen para. Kapatmak isterseniz 0 yapın.

İndirme Linki
    Hide Post

Not : 
    Eklenti Bana Ait Değildir.*
Başarili.