VnexTR: Bilişim Forumu

Tam Versiyon: West Grafik - İkon Paketi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Tasarım Yapımcısı : ( Bilinmiyor )
Tasarım İsmi : ( Mavi & Pembe İkon Paketi )
Tasarım Sürüm : ( Bilinmiyor)
Kullanım Alanları & Onemli Bilgileri : Teamspeak3 Jail Serverlerinde Kullanılabilir

Tasarım Görüntüsü :
[Resim: DULixN.png]
[Resim: b7E76g.png]

İndirme Linki : Hide Post
Ortam TR TS3 Sunucsunda Bu İconlar Kullanılmıştı Daha Özgün Bir İcon Yaparsanız Daha İyi Olur Göz Kırp
(09-04-2020, Saat: 20:44)SWENZIE ! Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ortam TR TS3 Sunucsunda Bu İconlar Kullanılmıştı Daha Özgün Bir İcon Yaparsanız Daha İyi Olur Göz Kırp

Ben kendim yaptım demedim Tasarım yapımcısı diye bir yazı var orda bilinmiyor yazmışım değilmi kardeşim okuman yazman vardır umarım
(09-04-2020, Saat: 20:59)#UmacheR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(09-04-2020, Saat: 20:44)SWENZIE ! Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ortam TR TS3 Sunucsunda Bu İconlar Kullanılmıştı Daha Özgün Bir İcon Yaparsanız Daha İyi Olur Göz Kırp

Ben kendim yaptım demedim Tasarım yapımcısı diye bir yazı var orda bilinmiyor yazmışım değilmi kardeşim okuman yazman vardır umarım

İconu İndiriyorsun Ama Kimin Yaptığını Bilmiyorsun  Parmak At
(09-04-2020, Saat: 21:04)SWENZIE ! Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(09-04-2020, Saat: 20:59)#UmacheR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ben kendim yaptım demedim Tasarım yapımcısı diye bir yazı var orda bilinmiyor yazmışım değilmi kardeşim okuman yazman vardır umarım

İconu İndiriyorsun Ama Kimin Yaptığını Bilmiyorsun  Parmak At
Bir çok konu var bu şekilde boş yapma bana burda bi sıkıntın varsa ts3'e gel : umacher
Kalp eyw
(10-04-2020, Saat: 11:32)DragoNBey Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Kalp eyw

Rica ederim.
teşekkürler
eywallah Kalp
(09-04-2020, Saat: 20:23)#UmacheR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Tasarım Yapımcısı : ( Bilinmiyor )
Tasarım İsmi : ( Mavi & Pembe İkon Paketi )
Tasarım Sürüm : ( Bilinmiyor)
Kullanım Alanları & Onemli Bilgileri : Teamspeak3 Jail Serverlerinde Kullanılabilir

Tasarım Görüntüsü :
[Resim: DULixN.png]
[Resim: b7E76g.png]

İndirme Linki : Hide Post
Sayfalar: 1 2