VnexTR: Bilişim Forumu

Tam Versiyon: West Grafik - Teamspeak3 Banner
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Tasarım Yapımcısı : #Umacher
Tasarım İsmi : ForumCSDark V8 Banner
Tasarım Sürüm : ( v8 )
Kullanım Alanları & Önemli Bilgileri : Bu Tasarım Jail Serverlerinin TeamSpeak3 adresinde kullanılır.

[Resim: K4HYoG.gif]

Download : Hide Post
arka plan çok iyi olmuş ama keşke ortadaki heroyu biraz sağa alıp sol taraftaki ipleri panelli yapsaydın panelsiz kötü gösteriyor ama arka plan efsane Kalp
(08-04-2020, Saat: 17:18)Stabil Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]arka plan çok iyi olmuş ama keşke ortadaki heroyu biraz sağa alıp sol taraftaki ipleri panelli yapsaydın panelsiz kötü gösteriyor ama arka plan efsane Kalp

Kanka panelli banner görmekten sıkıldım her teamspeak3'de o tarz banner var, heroya gelince hero arkaplana aitti ha kopyalayım ordan alırdım fakat uğraşmadım böyle güzel durduğunu düşündüm  Gülümse
Nice olmuş karşim böyle devam
müq kardeşim eline sağlık
(08-04-2020, Saat: 17:21)DuFuM DesiqN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Nice olmuş karşim böyle devam

Teşekkür ediyorum Gülümse

(08-04-2020, Saat: 17:21)FurkaNDesigN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]müq kardeşim eline sağlık
Başarılı çalışma dostum panel fikrine bende katılıyorum fakat panel kullanmayacaksan bile renk tonunu daha iyi seçebilirdin yazının sanki photoscape veya paint tarzı bir çalışma olarak gösteriyor sadece ip yüzünden Tasarımlarının devamını dilerim.
(09-04-2020, Saat: 12:27)Majora Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Başarılı çalışma dostum panel fikrine bende katılıyorum fakat panel kullanmayacaksan bile renk tonunu daha iyi seçebilirdin yazının sanki photoscape veya paint tarzı bir çalışma olarak gösteriyor sadece ip yüzünden Tasarımlarının devamını dilerim.

Teşekkür ederim