VnexTR: Bilişim Forumu

Tam Versiyon: Free VDS/VPS Hakkında
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
MERHABALAR ELİMDE SCRİPT VAR FAKAT MAKİNA YOK BEDAVA SALDIRI ÇIKIŞLI MAKİNA NASIL ALABİLİRİM YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM.
Büyük harf konu başlığı yasaktır, konunuz ''İstek & Öneri'' bölümüne taşınıp konu başlığınız editlenmiştir.
(30-10-2018, Saat: 21:13)CAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Büyük harf konu başlığı yasaktır, konunuz ''İstek & Öneri'' bölümüne taşınıp konu başlığınız editlenmiştir.

yardım edermisin kaç gündür uğraşıyorum.
Bedava olan makineler genellikle çöp olur.Sağlam Saldırı çıkıslı olanıda yoktur zaten.Ya parana kıyacaksın yada method takıp edıceksın.
(30-10-2018, Saat: 21:16)N0XI Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bedava olan makineler genellikle çöp olur.Sağlam Saldırı çıkıslı olanıda yoktur zaten.Ya parana kıyacaksın yada method takıp edıceksın.

method deniyorum fakat hiçbiri çalışmmıyor.
yardım edersen sevinirim.
(30-10-2018, Saat: 21:17)ERENBEYYY Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(30-10-2018, Saat: 21:16)N0XI Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bedava olan makineler genellikle çöp olur.Sağlam Saldırı çıkıslı olanıda yoktur zaten.Ya parana kıyacaksın yada method takıp edıceksın.

method deniyorum fakat hiçbiri çalışmmıyor.

Skysilk ocean methodları paylasılıyor gruplarda ama saldırı cıkısları yok.Tek yöntem parana kıyıp 15 20 lira saglam almak.Boş iş method kovalamak.
(30-10-2018, Saat: 21:19)N0XI Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(30-10-2018, Saat: 21:17)ERENBEYYY Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]method deniyorum fakat hiçbiri çalışmmıyor.

Skysilk ocean methodları paylasılıyor gruplarda ama saldırı cıkısları yok.Tek yöntem parana kıyıp 15 20 lira saglam almak.Boş iş method kovalamak.
SAĞOL YARDIMIN İÇİN
(30-10-2018, Saat: 21:32)ERENBEYYY Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(30-10-2018, Saat: 21:19)N0XI Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Skysilk ocean methodları paylasılıyor gruplarda ama saldırı cıkısları yok.Tek yöntem parana kıyıp 15 20 lira saglam almak.Boş iş method kovalamak.
SAĞOL YARDIMIN İÇİN

Rica ederim iyi forumlar.
ben bilmem XD
Method Deniyerek CC ile geçirebilirsin.
Sayfalar: 1 2